- 150 γρ βιταμ
- 300γρ καπνιστο τυρι Μετσόβου κομμένο σε 2 φέτες των 150γρ
- 200 γρ φρυγανιά τριμμένη
- 3 αβγά
- 100 γρ μέλι
- 40γρ ψίχα καρυδιού
Εκτέλεση
- βρέχουμε ελαφρά τις φέτες του τυριού και τις αλευρώνουμε
- στην συνεχεία χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά. Βουτάμε στο μείγμα τις φέτες του τυριού και στην συνεχεία τις ρίχνουμε στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά και πιέζουμε ώστε η φρυγανιά να πιάσει επάνω στο χτυπημένο αβγό.
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βιταμ σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία.Βάζουμε την κάθε φέτα και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές,μέχρι να δημιουργηθεί μια χρυσαφιά και τραγανή ,κρούστα.
- Βάζουμε τα τυράκια σε πιάτο και τα γαρνίρουμε με το μέλι και τα καρύδια!!
No comments:
Post a Comment