- 1 κιλό κιμάς ( ανάμικτος).
- 5 γεμάτες κουτ. σούπας σιμιγδάλι ή φρυγανιά τριμμένη.
- Βάζω στό multi 1/2 κουτί γάλα εβαπορέ, 1 κύβο κότας,1 κρεμμυδάκι και τα χτυπώ.
- 2 κουταλιές λάδι.
- 1 κοφτή κουτ. αλάτι+1/2 κουταλάκι πιπέρι.
- 1/2 κουταλιά ρίγανη+1 γεμάτο κουταλάκι μπαίκιν.
- 1 αυγό +3 κουταλιές κεφαλοτύρι.
- Το προηγούμενο βράδυ ζυμώνω τόν κιμά με το σιμιγδάλι και τα υλικά που έχω χτυπήσει. Βάζω το μίγμα στο ψυγείο και το αφήνω όλη τη νύχτα.
- Την επομένη βάζω το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνω.
- Πλάθω τα μπιφτέκια και τα ψήνω.
Με αυτή τη διαδικασία γίνονται καλύτερα. Ωστόσο, εάν δεν έχουμε τα υλικά από την προηγούμενη, γίνονται πολύ ωραία και την ίδια ημέρα.